Privacy

Gjennom denne personvern refererer „Bibesto“ til Bibesto AS og datterselskaper, og refererer også til 'vi', 'oss' eller 'vår'.

Hvis du har spørsmål eller tvil om personvernreglene eller dette nettstedet, kan du kontakte oss: [email protected].

Du kan når som helst nekte å tillate informasjonskapsler ved å endre ditt valg og justere nettleserinnstillingene. Hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler, kan dette føre til at noen funksjoner på dette nettstedet slutter å fungere. Vi i Bibesto bruker minst mulig informasjonskapsler på nettstedet.

Hva er en informasjonskapsel?

Nettsidene våre bruker forskjellige informasjonskapsler. En informasjonskapsel er et lite stykke informasjon som en form for en fil som er lagret på datamaskinen din, ikke på nettstedet. Vi bruker ikke informasjonskapsler for å samle inn personlig informasjon eller for ditt personvern. Videre kan informasjonskapsler ikke brukes til å stjele sensitiv informasjon. Generelt sett er det to typer informasjonskapsler:

Vedvarende informasjonskapsler lagres i en fil i lengre tid, for å muliggjøre skreddersy av et nettsted basert på dine ønsker, valg og interesser. De blir værende på enheten din til du velger å slette dem manuelt. De brukes når noe har blitt oppdatert siden sist du besøkte et nettsted.

Sesjons informasjonskapsler lagres midlertidig på enheten din mens du besøker et nettsted. De forsvinner automatisk når du lukker siden og blir dermed ikke lagret permanent.

De fleste nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten og brukeropplevelsen.

En informasjonskapsel fil er en "passiv" fil og kan dessuten ikke spre ondsinnede programmer eller datavirus til enheten din.

Informasjonskapsler

Vi bruker følgende informasjonskapsler med følgende formål:

_ga, _gat_gid - Google Analytics. Disse informasjonskapslene samler informasjon om besøkende som bruker nettstedet vårt. GA lagrer informasjon om antall besøkende på nettstedet, besøkende og nøyaktige sider har blitt besøkt.

__cfduid - Cloudflare sin informasjonkapslen, brukes til å identifisere ondsinnet forespørsler og minimiserer blokering av vanlig bruker forespørsler.

Hvis du vil velge bort Google Analitics, kan du gå til http://tools.google.com/dlpage/gaoptout for mer informasjon.

Slett informasjonskapsler

Du kan nekte å tillate informasjonskapsler ved å få tilgang til nettleserinnstillingene dine og slette informasjonskapsler fra harddisken. Du kan også gjøre innstillinger i nettleseren slik at den varsler deg når den mottar en informasjonskapsel. Du har da muligheten til å godta eller avvise informasjonskapselen. Flere instruksjoner om dette finner du på pcworld-nettstedet.

Hvis du velger å ikke tillate informasjonskapsler, kan dette bety at noen funksjoner på Bibesto.com fungerer ikke på samme måte som de ville gjort hvis du hadde akseptert dem.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om tilgang, oppdatering eller sletting av personlig informasjon.

Noen spørsmål

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss.